• info@butorbox.hu
  • Belföldről: 06-70-290 2530
  • Külföldről: +36-30-290 2530

Ágyrácsok

Az ágyrácsok növelik a matracok élettartamát, elnyelik a rezgéseket, valamint a test súlyát. A jó alváshoz válasszon a klasszikus és állítható ágyrácsok közül. Fedezd fel széles ágyrács kínálatunkat!

7 termék a kategóriában
Masív ágyrács

Masív ágyrács

Funkciók: fix Lamella mennyisége: 14 db Lamella szélessége: 80 mm Keret magassága: 2 cm Ajánlott matracok: rugós matrac

7 200.- Ft
Klassik farugós ágyrács

Klassik farugós ágyrács

Egyszerű, széles lécekből álló, tartós felépítésű, alacsony árfekvésű ágyrács. Deréktájon a stabilitás növelésére bükkfaléc megerősítést alkalmaznak. Funkciók: fix Lamella mennyisége: 15 db Lamella szélessége: 53 mm Tok: különálló kemény műanyag Keret magassága: 5,5 cm Ajánlott matracok: formahabos vagy latex matrac

11 300.- Ft
Keretes rács

Keretes rács

Keretes fenyőborda Lamella szélessége: 80 mm Ajánlott matracok: rugós matrac

11 800.- Ft
Klassik T5 farugós ágyrács

Klassik T5 farugós ágyrács

A kiváló minőségű, farugós ágyrács elmaradhatatlan tartozéka egy igazán jó ágyrendszernek, amely az egészséges és pihentető alvást biztosítja. A hazai és külföldi partnerekkel való együttműködésnek köszönhetően kiváló minőségű, természetes anyagból készült termékeket gyártunk. Termékeinket a korszerű technológia és anyagok alkalmazása jellemzi, továbbá a kiváló minőség, a tökéletes szervizháttér, a rugalmasság és a modern design.

13 600.- Ft
Double T5 ágyrács

Double T5 ágyrács

A kiváló minőségű, farugós ágyrács elmaradhatatlan tartozéka egy igazán jó ágyrendszernek, amely az egészséges és pihentető alvást biztosítja. A hazai és külföldi partnerekkel való együttműködésnek köszönhetően kiváló minőségű, természetes anyagból készült termékeket gyártunk. Termékeinket a korszerű technológia és anyagok alkalmazása jellemzi, továbbá a kiváló minőség, a tökéletes szervizháttér, a rugalmasság és a modern design. Terhelhetőség: 120 kg/fő

20 400.- Ft
Masiv BV oldalról nyíló gázrugós ágyrács

Masiv BV oldalról nyíló gázrugós ágyrács

A gázrugó segítségével a bordasoros ágyrács könnyen emelhető. Elsősorban rugós matracokhoz ajánljuk.

27 100.- Ft
Double Klasik T5 farugós, oldalról nyíló

Double Klasik T5 farugós, oldalról nyíló

A kényelmet az íves, rugalmas lécek biztosítják, a praktikumot pedig az oldalról nyitás lehetősége biztosítja. Így az ágyneműtartóba könnyen be lehet pakolni.

27 100.- Ft