• info@butorbox.hu
  • Telefon: +36-30-290 2530

A kerekasztal eleganciája - 5+1 érv

Íme az oka annak, hogy miért érdemes kerek asztalt választanod étkeződhöz vagy konyhádhoz.

1.            A kerekasztal ideális nagy családok számára, azok számára, akik gyakran otthonaikba hívják a vendégeket, vagy azok számára, akik szeretnek nagyon elegáns, de nem túl kifinomult környezetben élni.

2.            Ha kerek asztalt választasz 6 ember számára, akkor azt javasoljuk, hogy válassz legalább 120 cm átmérőjű asztalt, hogy minden vendégnek vagy családtagnak elegendő hely legyen az étkezéshez.

- 110 cm átmérőjű Vénusz asztal, 150-re bővíthető

3.            Sokkal kényelmesebben fogják érezni magukat a vendégek anélkül, hogy zavarba jönnének, hogy ki üljön az asztal végén, mint a téglalap és az ovális alakú asztalok esetében. A kerekasztal az egyenlőséget szimbolizálta már a középkori Artúrkirály mondákban is.

4.            Ezen felül a kerek asztalok esetében egyetlen központi rész tartja az asztallapot, a székek elrendezését sokkal kényelmesebbé teszik, és kétségtelenül sokkal több hely van az azt körbeülők lábai számára.

5.            Kiválóan alkalmasak kis helyiségekre, vagy olyan helyzetekre, amikor a rendelkezésre álló helyet a lehető legjobban ki kell használni a helyek elvesztése nélkül (például éttermekben vagy bárokban).

- Nisa asztal, 60-80-90 átmérővel. Tökéletes választás a Te kávézódba.

+1            A modern kerekasztalok íróasztalként vagy akár tárgyalóasztalként is felhasználhatók.

 

Egy kerekasztal választása esetében az egész asztaltársaság bekapcsolódhat a beszélgetésbe. Neked mi a véleményed a kerekasztalokról? Írd meg nekünk Facebook oldalunkon.