• info@butorbox.hu
  • Telefon: +36-30-290 2530

Hírek, érdekességek

Miért nem lehet egy minőségi garnitúra olcsó?

A drága ülőgarnitúrák, fotelek vagy kanapék vásárlását sokan feleslegesen kidobott pénznek tartják, még akkor is ha amúgy megengedhetnének maguknak. Pedig nem véletlen, hogy a nagyobb nevű gyártók egyes termékei éppen annyiba kerülnek amennyibe. Tehát már most az elején leszögezhetjük, hogy a minőséget ha tetszik, ha nem meg kell fizetni!

10 szórakoztató és meglepő tény a bútorokról - II rész
A kulcs a legjobb irodai szék kiválasztásához

Az irodai dolgozók idejük nagy részét üléssel töltik. Az elmúlt években egyre több olyan tanulmány jelent meg, amelyek azt mutatják, hogy az ülés számos egészségügyi problémát okozhat vagy súlyosbíthat, különösen a hátproblémákat.

Színek a gyerekszobában

A színnek mély hatással lehetnek az emberekre. A gyerekszoba színe befolyásolhatja a gyerekünk viselkedését. Íme, néhány dekorációs tipp a színek használatához, valamint az előnyeik és hátrányai:

A fa asztal védelme

Miután sikeresen kiválasztottad az étkező asztalt, érdemes felkutatni a gondozásának legjobb módját, hogy az elkövetkező években is megőrizze szépségét. Ebben a cikkünkben most ehhez adunk praktikákat.

Gyerekbiztos lakás tippek

Számos intézkedést kell megtenned, hogy megvédd gyermeked a házon belüli sérülésektől vagy balesetektől. Itt adunk néhány biztonsági tippet, amelyek segítenek megakadályozni, hogy gyermeked sérülés érje. Ne feledd, hogy ez egy nagyon alapvető lista.