• info@butorbox.hu
  • Telefon: +36-30-290 2530

Matrac válaszás okosan - 10 +1 tipp

Az emberek a bútorok közül az ágyat használják a legtöbbet. A jó éjszakai alvás frissítő és újjáélesztő hatást fejt ki szervezetünkben. Ez az oka annak, hogy a megfelelő matrac kiválasztása nagyon fontos. Ha új matracot szeretnél vásárolni, szánj időt erre a bejegyzésre és olvasd át alaposan!

 

1.            Összpontosíts a kényelemre. - A legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni, a saját kényelmi szinted. Nem biztos, hogy a legdrágább matracot kell, megvedd ahhoz, hogy megfelelő pihenést biztosíts magadnak. A kényelmes matrac megtalálásához számos más tényezőt is figyelembe kell venni, például a matracban használt anyag méretét, szilárdságát és típusát.

2.            Ne a mások számára legmegfelelőbb matracot keresd! - Olyan matracot keress, amely neked a legmegfelelőbb! Ne pedig azt, amelyet a szakértők a piacon minden eddiginél a legjobbnak tartanak.

3.            A szilárdsági címkék nem pontosak. - A szilárdságról ne gondold, hogy minden gyártónál egyformák. Az egyik márka kemény jelölése megegyezhet egy másik márka félkemény opciójával. Ne hagyatkozz teljes mértékben ezekre a jelzésekre.

4.            A keményebb nem jobb. - Csak annyi szilárdságra van szükség, hogy megfelelően megtámassza a gerinced és a test többi részét. A túlzott keménység azonban kényelmetlen nyomáspontokat okozhat, és megakadályozhatja, hogy a gerinc alvás közben fenntartsa a természetes helyzetés.

5.            A puhább nem jobb. - A gerinc középső része alatt túl puha, ami rossz testtartást és hátfájást okozhat.

6.            Döntsd el a költségvetést, és tartsd be azt. - A matracok árai nagyban különböznek, tehát meg kell határoznod az árat, amelyet hajlandó vagy fizetni, és nem szabad túllépni ezt az összeget.

7.            Ne rohanj! Szánj rá időt, így fogod meghozni a helyes döntést. Felesleges köröket spórolsz meg magadnak és nekünk is azzal, ha egy hét után nem kell visszahoznod a matracot, mert nem felelt meg.

8.            Fontold meg az összes lehetőséget. Táskarugós matrachideg-hablatex, hybrid. Járj utána, hogy számodra melyik lenne a legmegfelelőbb.

9.            A hibrid ágyak egyre népszerűbbek. Ha szeretnéd élvezni a különféle matracok előnyeit, szerezz be egy hibridet, mint például latex és memóriahab kombináció, vagy táskarugós memóriahab felső réteggel.

10.           A márkáknak értéke van. - Vannak okok, amelyek miatt egyes márkák jobban ismertek, mint mások. Keress olyan megbízható márkát, amely jó minőségű termékeket és jó garanciát kínál

+1   Keress egy jó garanciát. - A garancia természetesen a matrac márka ügyfélszolgálati rendszerének legfontosabb eleme. Minél hosszabb a garancia, annál jobb. Nálunk 2-től 10 évig terjednek a garanciák! Kárd ezügyben kollégáink segítségét

Ne felejtsd, hogy többet használod az ágyad, mint bármely más bútorcikket az otthonodban. A matrac kiválasztásának kutatására fordított kis idő óriási osztalékot fizethet azáltal, hogy hozzájárul a kényelemhez és a jóléthez az elkövetkező években.