• info@butorbox.hu
  • belföldről: 06-70-290 2530 külföldről: +36-30-290 2530

Oslo 80x200-as ágy

Oslo 80x200-as ágy
Oslo 80x200-as ágy
Oslo 80x200-as ágy
81 300.- Ft

Ez a franciaágy a különleges BOXSPRING technológiával készül.

Rendelhető: 4-6 hét
Garancia: 12 hónap
Módosítás

- Oslo 80x200-as ágy | Termék alapára: 81 300.- Ft
-MA szövet színe: Wenge | Felára: 0.- Ft

Összesen: 81 300.- Ft

"Aludjunk rá egyet!" Szoktuk mondani, jelentősebb döntések előtt. A szólásmondást mindannyian jól ismerjük, de hogyan válhatna ez valóra pihentető alvás nélkül? A minőségi alvás mind lelki, mind fizikai szempontból kiemelten fontos a szervezetünk számára. Az Oslo ágy kényelmét a Boxspring technológia adja, így garantáltan kényelmes és pihentető lesz rajta az alvás.

Jellemzők: Az Oslo ágy Boxspring (dobozolt rugós) technológiával készült termék, amely rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben. A Boxspring szerkezet két jellegzetes elemből áll: egy főmatracból és egy Bonell-típusú rugókból képzett alapból, amely másodlagos matracként funkcionál, semlegesítve a testsúly akár 50%-át is.

A főmatrac táskarugós szerkezetű (a rugókat egyenként puha szövetbe csomagolják, azzal a céllal, hogy tökéletesebb pontrugalmasság elérésével egyenként igazodjanak a test alakjához), így a hátgerinc optimális alátámasztását érhetjük el. Az igényelt méretek függvényében az ágyat egy vagy két Boxspring felületből állítjuk össze.

A kényelem fokozása érdekében az ágyat egy kisebb felső matraccal, úgynevezett topperrel látjuk el, amely a két Boxspring felület találkozását fedi. E kisebb matrac állhat nagy rugalmasságú (HR) szivacsból vagy memóriahabból (amely a test súlytalanságának érzetét kelti).

Kárpitválaszték: A kárpitok (szövet, valódi bőr vagy textilbőr) és színek nagy választékát kínáljuk. Lehetőség van a támla designjának megválasztására is.

Az Oslo ágy egy elérhető árú termék, amely ugyanakkor a hasonló kategóriájú luxustermékek szintjét üti meg.

Termékskála:
-Oslo 160x200-as ágy
-Oslo 80x200-as ágy

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Küldjön üzenetet:

Kapcsolódó Termékek

Hasonló Termékek